maandag 30 december 2013

Nieuwjaarsgroet

Indoor 2013

Afgelopen weekend werd in de Amstelhal van Borchland de tweede editie van Amsterdam Indoor gehouden, Topklasser FC Chabab is de nieuwe kampioen nadat in de finale met 3-1 werd gewonnen van WV-HEDW. Het Amsterdamsche Voetbal was de hele dag aanwezig en sprak met vele voetballers over hun kunsten in de zaal. Verder ziet u natuurlijk de mooiste acties en beelden van de finale.

vrijdag 20 december 2013

GPvNL 2013

De strijd om de Grote Prijs van Nederland begon met tweeënzeventig deelnemers aan de GPVNL, waarvan de zes allerbesten overbleven om tegen elkaar te strijden in de finale. De jury heeft na 3 rondes besloten dat Aaumffie, Brandwerk, Hipho(o)p, Insayno, Mongoose en De Likt het dit jaar tegen elkaar zouden opnemen om de felbegeerde prijs. Op 7 december vond de finale plaats in de Melkweg te Amsterdam en onze camera's waren aanwezig om te checken wie de opvolger van Flow&Co zou worden. Montage Only.

donderdag 19 december 2013

Freddy & Bundy - Deel 3

Begin vorige maand brachten de gebroeders Hef en Crooks het album ‘Freddy & Bundy‘ uit. In deel 1 & 2 van onze korte docu was te zien hoe Crooks en Hef afgelopen zomer afreisden naar Antwerpen om daar het album ‘Freddy & Bundy’ op te nemen. Zo waren de camera’s van Puna.nl in de studio van Cloos (Eigen Makelij) aanwezig om iets mee te pikken van het opname proces. Vandaag is na deel 1 & 2 het derde en tevens laatste deel van de korte docu te bekijken. Camera by VEMEME.

maandag 16 december 2013

Sjaak - Wat Doe Je Mayne

Video door Sip Hibma en Jay Sunsmith. Camera door VEMEME. 'Wat Doe Je Mayne' is geproduceerd door Soulsearchin'

zondag 1 december 2013

HBOK - Monnickendam

De streekderby tussen HBOK en Monnickendam in de zaterdag tweede klasse A is verdiend gewonnen door de ploeg uit Zunderdorp. Tom Clobus zorgde een kwartier voor tijd voor de enige treffer. Dat het maar bij een doelpunt bleef was een wonder gezien het aantal kansen dat er te noteren viel. De burentwist bleef tamelijk rustig en van een echte derby sfeer was er nooit sprake. Bekijk de samenvatting en oordeel zelf. Was het echt wel een doelpunt van Clobus?