zondag 29 september 2013

De Dijk - Quick

Onze wedstrijd van de week komt deze keer uit de zondag hoofdklasse A. Het Amsterdamse De Dijk nam het op tegen koploper Quick. De bezoeker uit Den Haag wonnen uiteindelijk met0-4. Een behoorlijk pak slaag dus voor de ploeg van Juan Fernandez. Op basis van de eerste helft is deze ruime nederlaag onverdiend maar vooral na rust liet De Dijk weinig zien en blunderde het een paar keer opvallend.

zondag 22 september 2013

WV-HEDW - Aalsmeer

De streekderby in de eerste klasse B tussen WVHEDW en Aalsmeer is door de bezoeker met 2-3 gewonnen. WVHEDW gaf een 2-0 voorsprong uit handen. In een zeer kansrijke wedstrijden gaf de ploeg van Martin Steenvoorden de overwinning eenvoudig weg. Na de vroege achterstand in de tweede helft vergat WV te voetballen. Aalsmeer boekt hierdoor haar eerste overwinning van het seizoen. Vijf doelpunten, veel kansen, een penalty en reacties van Floris Dokkum , Salih Yildiz, Anthony Servinus en Martin Steenvoorden.

maandag 16 september 2013

Unity Walk 2013

Videoverslag van de Unity Walk 2013. Op vrijdag 30 augustus 2013 vond de tweede Unity Walk plaats, ook ditmaal in Amsterdam. De Unity Walk is een wandeling van ongeveer 1 kilometer en wordt gelopen om aandacht te vragen voor de ziekte van Parkinson.

zondag 15 september 2013

OFC - De Meern

OFC heeft in haar eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse een lesje effectiviteit gehad van De Meern. De ploeg uit Oostzaan verloor met 0-3. Alle treffers vielen na rust. Scheidsrechter De Groot had OFC voor rust in het zadel kunnen helpen door de ploeg van Imdat Ilguy, wegens een handbal, een strafschop te geven. Tot twee keer toe deed hij dat niet. Oordeel zelf of hij gelijk had. Naast alle hoogtepunten en doelpunten ziet u inde ze samenvatting ook de reactie van trainer Imdat Ilguy en de van Emmen overgekomen Marijn Sterk.

zondag 8 september 2013

Ajax - Odin'59

Het openingsduel in de hoofdklasse tussen Ajax en Oding’59 werd een gevoelige nederlaag voor de Amsterdammers (0-1). Het enige doelpunt viel zeventien minuten na rust en werd gemaakt door Faruk Yurdagan. Toch kregen de Amsterdammers voldoende kansen om tot scoren te komen.  Ajax begon met drie nieuwe aanwinsten in de ploeg. In de samenvatting ziet u alle hoogtepunten en scoringskansen. Tevens een reactie van trainer Bart Logchies en nieuwkomer Ralph Hovestad.