maandag 19 november 2012

Pancratius Zeeburgia

Zeeburgia heeft door een 2-4 overwinning bij Pancratius de koppositie in de zondag eerste klasse A heroverd. In een zeer aantrekkelijk duel, voor zo’n 400 toeschouwers, was de ploeg uit Amsterdam-Oost net iets beter. 

vrijdag 16 november 2012

Docu: Hef - De Weg Naar Papierwerk

Sinds de release van Hef z’n classic mixtape album ‘Hefvermogen‘, kijkt het publiek uit naar ‘Papierwerk‘. Na de singles ‘Kluis‘ en ‘Drink van me‘ is het nu dan zover, vanaf morgen ligt Hef z’n tweede album dan eindelijk in de winkels. Wij hebben de rapper uit Hoogvliet gevolgd tijdens het maken van dit album en spraken over hem met mensen die dicht bij hem staan. Zo zie je zijn broers Adje & Crooks aan het woord, maar ook mensen uit de scene zoals Jiggy Djé en Turk. Uiteraard komt Bundy zelf ook uitgebreid aan het woord.

vrijdag 9 november 2012

Pusha T

Sinds zijn overstap naar Kanye's G.O.O.D Music label heeft Pusha T z'n solocarrière een flinke boost gekregen. Hij is de laatste twee jaar op veel tracks verschenen en was zeer aanwezig op Cruel Summer. Ondertussen is Pusha ook bezig met zijn solodebuut. Zijn eerste single 'Pain' was dan ook al eerder bij ons te horen. 24 oktober 2012 stond hij in de Paradiso en wij spraken hem voor de show over al het bovenstaande en meer. Camera Only.

maandag 5 november 2012

VVA - DCG

De Amsterdamse derby in de zondag derde klasse C tussen VVA/Spartaan en DCG is door de thuisploeg met 2-1 gewonnen. Na een niet al te beste eerste helft, maar wel met veel strijd,  kwam de wedstrijd na rust pas echt op gang toen DCG via Martinez de score had geopend.