woensdag 31 oktober 2012

zondag 28 oktober 2012

NFC - AMVJ 27 Okt

De wedstrijd van de week was dit keer een doelpunt rijke wedstrijd. Er vielen maar liefst zeven doelpunten te zien aan de Sportlaan tijdens de wedstrijd NFC-AMVJ. De gasten trokken uiteindelijk aan het langste eind door in de slotfase hun doel schoon te houden.

maandag 22 oktober 2012

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar brengt 'gOOd Kid, m.a.a.d. City', zijn eerste officiƫle studioalbum en de opvolger van het alom geprezen 'Section.80'. De eerste tracks van het album worden zeer goed ontvangen en iedereen kijkt uit naar de rest. Wij kregen de kans om Kendrick te spreken over het maken van dit album, over samenwerken met Dr Dre en meer.

zondag 21 oktober 2012

Adje


Na een serie mixtapes en een EP, zit Vossig er dan echt aan te komen. Het album dat Adje in samenwerking met Reverse gemaakt heeft bevindt zich in de afrondende fase en moet dit jaar nog uitkomen. De eerste single is ‘Draf‘, die tevens op de soundtrack van Alleen Maar Nette Mensen is verschenen. Wij weten dat iedereen al heel lang op het album wacht dus zijn we bij Adje en Reverse langs gegaan om wat meer te horen.

maandag 15 oktober 2012

Fata

Na twee EP's en een tiental losse releases en featurings kondigde FATA dit jaar het langverwachte debuutalbum Jongvolwassen aan. Inmiddels zijn Louis Bordeaux, Wantigga en K1 Kerbusch een heel eind op weg en vonden we het dus hoog tijd om langs te gaan bij de mannen uit Deventer. We hebben ze gevolgd in de studio, waar ze behalve muziek maken, ook over muziek praten.

zondag 14 oktober 2012

Pancratius - JOS

Voor zo’n 500 toeschouwers won Pancratius de derby in de eerste klasse A met 1-0 van JOS Watergraafsmeer. Tony Schreurs zorgde met zijn zesde doelpunt van het seizoen voor de enige treffer van de wedstrijd.

maandag 8 oktober 2012

OSV – WV-HEDW

De wedstrijd van de week speelde zich deze week af in Tuindorp Oostzaan tussen OSV en WV-HEDW in de zaterdag twee klasse A. WV-HEDW was veel te sterk voor de ploeg van Rene Panhuis en won met maar liefst 2-7.