zondag 29 april 2012

Chabab - AFC

FC Chabab speelt donderdag 17 mei, op het veld van Breukelen, de finale van de districtsbeker tegen topklasser Montfoort. De ploeg van Alami Ahannach versloeg vanmiddag in de halve finale AFC met 3-0. Jamal Dibi, Chevello de Rijp en invaller Mohammed Talih waren de doelpuntenmakers.

donderdag 26 april 2012

BadBoy Taya

Na zijn eerste mixtape ‘Mama’s Badboy‘ was Badboy Taya meer in het nieuws rondom zijn tirades/uitbarstingen op Twitter dan zijn muziek. Zijn uitlatingen brengen altijd de nodige commotie met zich mee op het social media platform. Ons leek het leuk om een dagje mee te lopen met de rapper uit Amsterdam en voor de verandering ook te praten over zijn muzikale plannen. Het werd een leuke dag waarin we met Taya terugblikken, maar ook naar de toekomst kijken. Daarnaast geeft Taya ons en jullie, zoals hij en zijn vrienden het noemen, een kijkje in het goede leventje dat zij momenteel hebben…

woensdag 18 april 2012

Tropical All Stars


The Tropical All Stars bestaande uit Johnny Manuhutu van Massada, van B. King van de Soca Boys, Edgar Burgos van Trafassi, Adolf Tevreden van The Dutch Rhythm Show & Steelband en Oscar Harris hebben allemaal twee zaken gemeen: geboren op de evenaar en minimaal een nummer 1 hit op hun naam. Montage Only.

zondag 15 april 2012

NFC - Argon

De wedstrijd van de week was deze keer het treffen uit de zaterdag derde klasse B tussen koploper Argon en het Amstelveense NFC. De strijd om de titel is na de 2-0 zege van NFC nog niet beslist. Marcel Wennekes (schitterend afstandschot) en Maarten Zwaan waren de doelpuntenmakers. Vooral voor assistent-trainer Patrcik Lokken van NFC was het een aangename dag. Hij kon eindelijk revanchen nemen op de club waar hij al jaren in het eerste zondagteam speelt. Montage Only.

zaterdag 7 april 2012

Bokoesam

Het afgelopen jaar heeft de Amsterdamse Bokoesam online een eigen buzz gecreeerd. Uiteindelijk maakte het grote publiek kennis met hem via de track ‘Doe de 360‘, waar hij samen met Gino Pietermaai de jeugd aan het bewegen brengt. Nadat de 101 sessie van de Nederlandse cookingdance expert trending ging, leek het ons leuk om de beste man eens op te zoeken. Bokoesam ontving ons hartelijk en besloot zelfs om een keer echt te gaan koken. 

donderdag 5 april 2012

AFC - Abcoude

AFC heeft zich voor het eerste in haar historie geplaatst voor de halve finale van de districtsbeker. In de kwartfinale werd FC Abcoude met 1-5 verslagen. Sjoerd Jens nam drie treffers voor zijn rekening. Da andere doelpunten van AFC werden gemaakt door Magid Jansen en Ron van Es. het doelpunt van Abcoude werd gemaakt door Dennis Puttman. AFC speelt nu op 29 april in de halve finale tegen FC Chabab. Montage Only.