dinsdag 29 november 2011

Eigen Makelij

Vorige maand dropte het Belgische label Eigen Makelij alweer haar derde compilatie ‘EMIII: Nieuwe Orde‘. Het Antwerpse label dat ooit uit noodzaak ontstond heeft nu alweer zeven releases in vier jaar achter de rug. Wij zijn onze zuiderburen gaan opzoeken tijdens de releaseparty van hun derde compilatie en werden warm verwelkomd. Tijdens deze gezellige avond spraken wij een aantal leden uit de groep en stelt Cloos alle leden netjes even voor aan jullie. Check de beelden hierboven…

zondag 27 november 2011

DJ Neil Armstrong

Onlangs presenteerde Smirnoff in het Amsterdamse winkelcentrum Magna Plaza het feestje ‘Nightlife Exchange‘. Speciaal hiervoor waren Grand Master Flash en Neil Armstrong in Nederland. De laatste genoemde werd bekend als tour dj van Jay-Z! Wij spraken hem kort voor dat hij op moest over zijn verleden en natuurlijk zijn ervaringen met Jiggaman.

woensdag 16 november 2011

Kees De Koning

Wij spraken met Kees de Koning over het festival dat aanstaande donderdag van start gaat. Kees de Koning richtte in 1995 het platenlabel Top-Notch op en is tegenwoordig onder meer werkzaam als 'Director Artist Development' bij Universal Music Nederland en als manager van zangeres Anouk. Aanstaande zaterdag spreekt Kees tijdens de conferentie van 'Next Beats' over het verhaal achter Top Notch. Kees de Koning vertelt in het item onder meer wat je kunt verwachten van het festival.

maandag 14 november 2011

Polska

Onder het Nouveau Riche label bracht Mr. Polska onlangs zijn eerste solo EP ‘De Boswachter’ uit. De EP is volledig geproduceerd door Boaz van de Beatz. Voor een item liepen wij een dagje mee met de boswachter. In het interview vertelt Mr. Polska onder meer over zijn liefde voor het bos en de totstandkoming van zijn solo EP ‘De Boswachter’. Terwijl President Polska zijn tent probeert op te zetten vertelt hij ook over zijn toekomstplannen en waarom hij graag de prijs voor ‘Pool van het jaar’ zou willen winnen. 

vrijdag 11 november 2011

Makkinga

Wij spraken met Radio DJ, presentator en moderator Andrew Makkinga over het festival. Momenteel presenteert Andrew Makkinga elke zaterdag en zondag tussen 12 en 14.00 de radio show 'Andrew' op radio 6. Andrew Makkinga vertelt in het item onder meer waarom het belangrijk is voor mensen met een interesse in de muziekindustrie om Buma Rotterdam Beats bij te wonen.

dinsdag 8 november 2011

Reverse

Momenteel staat hij samen met Gers Pardoel voor de 2e week op nummer 1 met het nummer ‘Ik neem je mee’. Verder is Reverse met zijn producties ook internationaal goed op weg. Zo produceerde hij onlangs de track ‘100 bottles’ voor Chris Brown en nam hij enkele demo’s op met Rihanna. Wij vonden het daarom hoogtijd voor een item en liepen een dagje mee met de producer uit Amsterdam.

Roger Brouwn

Wij spraken met de programma directeur van Buma Rotterdam Beats Roger BrouwnRoger Brouwn is naast programma directeur van BRB ook de programmeur van de Nieuwe Oogst in Rotterdam. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen boekingskantoor genaamd Missin’ Link en is daarmee verantwoordelijk voor de boekingen van onder meer: Noah’s Ark, Kleine Jay & Cartes, Kleine Viezerik, en Skinto. Roger Brouwn vertelt in het item wat je zoal kunt verwachten van het festival en waarom het interessant is voor jou om langs te komen.